Chec cu glazura de ciocolata

Ingrediente:

200 g unt;
200 g zahar pudra;
50 g cacao;
50 ml lapte;
4 oua;
150 g stafide;
o lingurita de bicarbonat
o ligurita esenta de rom;
ulei.

Mod preparare:

Se topeste untul, amestecand mereu. Se adauga zaharul pudra, cacao si laptele. Din acest amestec se pune putin deoparte, iar restul compozitiei se lasa la racit.

Se separa albusurile de galbenusuri. Dupa ce amestecul cu lapte s-a racit, se pun galbenusurile unul cate unul, amestecand mereu. Se adauga bicarbomatul, stafidele si esenta de rom. Albusurile, batute spuma, se pun peste compozitie, amestecand usor de jos in sus.

Checul se coace intr-o forma unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Dupa ce este copt, se toarna restul de amestec pastrat . Se pune la rece.

Delicatese Dulci © 2008 Por *Templates para Você*