Placinta de mere frantuzeasca



Ingrediente:
150g unt
4 oua
1 pachet zahar vanilat
sare
1 praf de copt
150g faina
150g zahar
500g mere
zahar pudra

Mod de preparare:

Se topeste untul,se lasa sa se raceasca un pic, timp in care se curata de coji si seminte merele si se taie felii.

Se pune zaharul, ouale, zaharul vanilat, untul, sarea intr-un castron mare ai se amesteca pana cand acestea devin spumoase.




Se toarna si faina,praful de copt ,untul si se amesteca bine.

Apoi se pune 4/5 din feliile de mere si se amesteca incet pana cand toate bucatile sunt acoperite de aluat.

Se unge o forma rotunda cu unt si se toarnă totul în ea. Se pun restul de felii de mere deasupra.




Se coace placinta cu mere franceză la 200 ° C (395 ° F) timp de aproximativ 50 de minute.

Se lasa sa se raceasca pentru o vreme, si apoi se pune zaharul pudra peste placinta.


Delicatese Dulci © 2008 Por *Templates para Você*