Fursecuri cu ciocolata




Ingrediente:
1 cana unt(adusa la temperatura camerei)
2 oua (aduse la temperatura camerei)
1 lingurita esenta de vanilie
1 / 3 ceasca de zahar granulat
1 / 3 ceasca zahar brun
1 lingurita sare
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 -1 / 4 cesti faina
2 cesti fulgi ciocolata

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, se bate untul , apoi se adauga zaharul si vanilia si se amesteca pana devin netede si cremoase.

Intr-un alt castron mare se amesteca impreuna faina, sarea si praful de copt.

Se adauga ouale in castronul cu unt si se amesteca pana se combina.Treptat se adauga amestecul de faina . Se adauga si fulgii de ciocolata.

Se ia cu lingura bucati mici si se pun pe o foie de copt. Se dau la cuptor 11-15 minute.

Delicatese Dulci © 2008 Por *Templates para Você*