Fursecuri cu ciocolata
Ingrediente:
1 cana unt(adusa la temperatura camerei)
2 oua (aduse la temperatura camerei)
1 lingurita esenta de vanilie
1 / 3 ceasca de zahar granulat
1 / 3 ceasca zahar brun
1 lingurita sare
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 -1 / 4 cesti faina
2 cesti fulgi ciocolata
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se bate untul , apoi se adauga zaharul si vanilia si se amesteca pana devin netede si cremoase.
Intr-un alt castron mare se amesteca impreuna faina, sarea si praful de copt.
Se adauga ouale in castronul cu unt si se amesteca pana se combina.Treptat se adauga amestecul de faina . Se adauga si fulgii de ciocolata.
Se ia cu lingura bucati mici si se pun pe o foie de copt. Se dau la cuptor 11-15 minute.
Labels: Fursecuri