Chec cu banane

Ingrediente:
100g unt;
100g zahar;
2 lingurite zahar vanilat;
3 banane;
2 oua;
200g faina;
1 lingurita praf de copt;
75g fulgi de cocos;
5 linguri crema de cocos (din conserva);
sare;

Mod preparare:

Se topeste untul si se freaca cu zahar si zahar vanilat pana se face spuma. Se curata bananele si se fac piure. Se adauga ouale si piureul de banane, treptat, la unt. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga. Apoi se adauga fulgii de cocos, crema de cocos, sarea si frunzisoara si se amesteca totul bine.

Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu migdalele macinate. Se toarna aluatul in tava si se coace la cuptorul 200º C, circa 25 de minute (se incearca daca s-a facut).

Se lasa checul sa se odihneasca putin in tava, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca. Se taie in  felii si se serveste.

Delicatese Dulci © 2008 Por *Templates para Você*