Biscuiti cu nuci

Ingrediente:

150 g unt,
200 g zahar pudra,
250 g faina,
o jumatate de cana de nuci prajite si macinate,
1 ou,
1 galbenus,
4 linguri lapte,
o jumatate pachet praf de copt,
putina sare.

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul, se adauga oul intreg, galbenusul, laptele si sare cat se ia cu 2 degete. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne de 2-3 ori apoi, impreuna cu nucile se adauga la compozitie si se framanta; daca aluatul este moale se pune la rece pana se intareste. Se intinde o foaie de 8 mm si se taie in forme rotunde, cu un paharel mic . Se coc la foc potrivit 15 minute, pe tava presarata cu faina.
Se lipesc cate doua cu gem acrisor si se pudreaza cu zahar vanilat.

Delicatese Dulci © 2008 Por *Templates para Você*